INLEIDING           CONTACT
Beheer uw webwinkel:

Veiligheidscode:
 
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Webwinkeltje.com
Een professionele webwinkel beginnen KLIK HIER!
Bestel nu een professionele webwinkel van Webwinkeltje.com en ervaar de vele voordelen. U heeft er al één voor slechts € 11,- (incl. btw) per maand!

De 10 voordelen van Webwinkeltje

1. Geen hoge ontwikkelingskosten

Wanneer u een eigen website wilt hebben en deze laat ontwikkelen door een gespecialiseerd webdesignbureau, dan betaalt u al snel enkele honderden tot duizenden euro's aan ontwikkelingskosten. Met een webwinkel van Webwinkeltje betaalt u geen ontwikkelingskosten.


2. Geen onderhoudscontract

Na de ontwikkeling van uw website dient u uw website regelmatig te onderhouden om uw bezoekers telkens weer te voorzien van actuele informatie. Hiervoor dient u voldoende kennis te hebben van de HTML-opmaaktaal. Heeft u dit niet dan bent u genoodzaakt het onderhoud aan uw website uit te besteden aan bijvoorbeeld het webdesignbureau dat uw website heeft ontwikkeld. Hierdoor hebt u regelmatig terugkerende kosten en bent u in de meeste gevallen gebonden aan een onderhoudscontract. Met een webwinkel van Webwinkeltje heeft u toegang tot een uniek webwinkel-beheersysteem waarmee u eenvoudig zelf de informatie op uw website kunt onderhouden.


3. Geen duur beheersysteem

In het geval u de door een webdesignbureau ontwikkelde website zelf wilt kunnen onderhouden dan betaalt u tijdens de ontwikkeling vaak duizenden euro's extra voor een op maat gemaakt content management systeem waarmee u de inhoud van uw website zelf kunt onderhouden. Met een webwinkel van Webwinkeltje kunt u eenvoudig uw eigen webwinkel inrichten en onderhouden middels ons unieke webwinkel-beheersysteem zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.


4. Geen webhostingkosten

Wanneer u een website heeft laten ontwikkelen door een gespecialiseerd webdesignbureau dan dient u deze onder te brengen bij een zgn. hostingprovider. Dit is een bedrijf dat beschikt over computers die 24 uur per dag met het internet zijn verbonden waarop u uw website kunt onderbrengen zodat deze op ieder moment van de dag te bereiken is voor uw klanten. Hiervoor bent u de hostingprovider een jaarlijks bedrag verschuldigd van al snel € 100,- per jaar. Met een webwinkel van Webwinkeltje betaalt u geen extra hostingkosten.


5. Geen opstartkosten

Veel hostingproviders vragen eenmalige opstartkosten voor het plaatsen van uw website op hun computers. Met een webwinkel van Webwinkeltje betaalt u geen opstartkosten.


6. Gratis domeinnaam (bijv. www.mijnwebwinkel.nl)

Om uw website eenvoudig toegankelijk te laten zijn voor uw klanten kunt u ervoor kiezen om een domeinnaam te laten koppelen aan uw website, bijvoorbeeld www.mijnwebwinkel.nl. Een dergelijke domeinnaam huurt u bij ons voor slechts € 2,- extra per maand. Wanneer u een jaarabonnement neemt op Webwinkeltje dan betalen wij voor u deze extra kosten!


7. Geen commissieafdracht en advertentiekosten

Als u iets wilt verkopen op bijvoorbeeld een veilingsite of een verkoopplaats op het internet, dan betaalt u in de meeste gevallen advertentiekosten en/of dient u een commissie af te dragen gebaseerd op de verkoopprijs. Met een webwinkel van Webwinkeltje betaalt u geen advertentiekosten en hoeft u geen commissie af te dragen.


8. Direct on-line

Wanneer u een webwinkel van Webwinkeltje opent kunt u direct na het invullen van het aanvraagformulier aan de slag met het inrichten van uw webwinkel en het doen van uw eerste verkopen.


9. Slechts één adres voor uw technische ondersteuning

Wij regelen voor u de aanvraag van een domeinnaam, de installatie van uw webwinkel, de hosting van uw webwinkel en alle andere technische zaken omtrent het opzetten en draaiende houden van uw webwinkel. Onze technische specialisten zijn volledig op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van de hard- en software die speciaal zijn ontwikkeld voor Webwinkeltje. Hiertoe hoeft u dus enkel met ons contact te onderhouden i.p.v. met een aparte hostingprovider, een aparte webmaster en een apart webdesignbureau. Dit werkt wel zo prettig, snel en efficiënt!


10. Uiterst betrouwbaar systeem

Onze software en hardware is volledig op maat ontwikkeld en naadloos op elkaar afgestemd om feilloos met elkaar samen te werken. De kans op storingen en uitval is dus vrijwel nihil.


CONCLUSIE

Bij een hostingprovider betaalt u al snel € 100,- per jaar voor enkel en alleen de ruimte op het internet en in de meeste gevallen is dit exclusief een domeinnaam. Hierbij komt dan nog de ontwikkeling van de website door een gespecialiseerd webdesignbureau. Hiervoor betaalt u al snel honderden tot duizenden euro's en voor een informatie beheersysteem (CMS) komen daar nog eens enkele duizenden euro's bij.

Met een webwinkel van Webwinkeltje heeft u een complete webwinkel waarvan u de inhoud eenvoudig zelf kunt onderhouden zonder tussenkomst van derden. Voor slechts € 11,- per maand heeft u er al eentje, inclusief domeinnaam!